Om MatIdag

Publicerat den av
Stekhällen
Min nya stekhäll, lagom instekt. Dags att laga mat.


Att laga mat har länge varit ett av mina intressen. Nu har jag fått tag i en stekhåll, och måste givetvis prova att laga all mat jag kommer åt på den. Än så länge går det väl så där, jag har inte lärt mig hantera värmen som jag ska. Men lugn, det blir bättre och bättre, det är den hårda vägen som gäller, Try and Cry. Vi har än så länge inte kastat någon mat, utan njutbart sugit i oss det som jag har ordnat. Så det finns hopp. Vad kan man då göra på en stekhäll? Enligt mig det allra mesta. Vi bor nu över sommaren på en campingplats, vilket gör det lite knöligare att laga mat. Det fungerar, med gasspis och grill. Men jag lovar, en riktig stekhäll gör det betydligt roligare. Jag tog kanske i lite när jag nu skaffade min häll, jag köpte en från Kapten mat, inte helt gratis, men jag räknar med att den håller riktigt länge. Så det kommer att bli ordentligt mycket lagat här det kan jag lova. Nu är hällen ganska lagom instekt, det är ju i sig en konst. Men lite talg och olja så går det utmärkt. Om du nu vill vara med, anmäl dig till nyhetsbrevet så kommer det lite tips med ojämna mellanrum. Har du inte skaffat häll ännu, gör det direkt. Det finns andra än den som jag valde. Tycker du om att laga mat, så kommer du att ha många härliga stunder.